Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

11 okt. 2019

Rijk uitgeruste Fiat Tipo Street tijdelijk vanaf € 18.895

De Fiat Tipo Street is uitermate geschikt voor de Nederlandse markt dankzij zijn rijke standaarduitrusting, zee aan binnenruimte, strakke design, 5 jaar kilometervrije garantie en zijn tijdelijke introductieprijs van slechts € 18.895.

Rijk uitgeruste Fiat Tipo Street tijdelijk vanaf € 18.895

Rijk uitgeruste Fiat Tipo Street dit weekend bij Fiat-dealer voor tijdelijke introductieprijs van € 18.895

De Fiat Tipo Street is uitermate geschikt voor de Nederlandse markt dankzij zijn rijke standaarduitrusting, zee aan binnenruimte, strakke design, 5 jaar kilometervrije garantie en zijn tijdelijke introductieprijs van slechts € 18.895.

De Fiat Tipo is ontwikkeld met het oog op functionaliteit. Italiaans verpakt en nu als Street uitvoering Nederlands gepositioneerd. De Fiat Tipo biedt naast een rijke standaarduitrusting veel ruimte. De Tipo Hatchback is met 440 liter bagageruimte de ruimste in zijn segment. Nog ruimer en eveneens aan de top in zijn segment staat de Tipo Stationwagon met 550 liter. Beide Tipo's zijn met 934 mm beenruimte achterin ook nog eens de ruimste in hun klasse. Het totaal aan opbergvakken aan boord biedt maar liefst 12 liter. De betrouwbare 1,4 liter motor levert 95 pk en is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

De standaarduitrusting van de Fiat Tipo Street omvat onder meer airconditioning, Uconnect radio met Bluetooth connectie, infodisplay, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, centrale portiervergrendeling, in ongelijke delen neerklapbare achterbank (60/40), zwart gelakte elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, 16" zwart gelakte lichtmetalen velgen en ESC (Electronic Stability Control) met Hill Holder en Trailer Sway Control.
Standaard op de Stationwagon-uitvoering zijn onder meer dakrails, ‘Flip&Fold' achterbank (voor een vlakke laadvloer van 1,80 m) en een handig schot dat de bagageruimte desgewenst in twee verdeelt. Achterin de bagageruimte kunnen de zijwandjes van de opbergvakken worden verwijderd, zodat de volledige breedte van de bagageruimte kan worden benut.

De Fiat Tipo Street staat vanaf vandaag voor een tijdelijke introductieprijs van €18.895 bij de Fiat dealer. Dit behelst een klantvoordeel van €1.800. Voor de stationvariant betaalt men slechts €1000 meer.
Net als op iedere andere door een officiële FCA-dealer in Nederland nieuw verkochte Fiat personenauto, geldt ook voor de Fiat Tipo Street standaard 5 jaar kilometervrije fabrieksgarantie inclusief vijf jaar mobiliteitsgarantie.

-----------------------------------------EINDE BERICHT----------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt auto's, bedrijfswagens, onderdelen en productiesystemen wereldwijd. Het opereert met de merken Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Ram, Maserati, SRT (race divisie toegewijd aan high performance auto's) en Mopar (aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen). Ook behoren Comau (productierobots), Magneti Marelli (elektronica) en Teksid (ijzer en aluminium onderdelen) tot FCA. FCA levert ook financieringen, lease- en huurdiensten door middel van dochterondernemingen, joint ventures en overeenkomsten met gespecialiseerde finance operators. FCA bevindt zich in 40 landen wereldwijd en onderhoudt commerciële
klantrelaties in meer dan 140 landen. In 2018 verkocht FCA ruim 4,8 miljoen voertuigen. FCA is beursgenoteerd op de New York Stock Exchange ("FCAU") en de Milan Stock Exchange ("FCA").

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirco Rácz, Public Relations Manager.
T: +31 (0) 20 3421 809
M: +31 (0) 6 52 000 188
E: mirco.racz@fcagroup.com
W: www.fiatpress.nl

 

 

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN